Følg med: Kartotek-teamet pakker til sommeren

Julie:

Sommertid betyder masser af dagbogs-tid. Det er nu, jeg virkelig har tid til at være kreativ og samtidig skrive om de ting, vi oplever i ferien. Derfor pakker jeg selvfølgelig min dagbog - og herudover skriveredskaber, farver, saks, lim, stickers og tape i min utility bag. Jeg tager brochurer, postkort osv. fra de steder, vi besøger, og bruger dem i dagbogen. Efter en lang dag med oplevelser sammen med familien er det et dejligt pusterum at kunne fordybe mig kreativt. Og minderne er sjove at se tilbage på senere.


Maria

Min kalender er et must-have i min taske, og den skal også med på ferie. Jeg skriver ned i den, hvad jeg har besøgt og oplevet netop den dag - det er hyggeligt at kigge tilbage på, når året er omme. Klistermærkerne bruger jeg til markere eller huske noget særligt ved at skrive på dem. Den guidede sektion bagerst i kalenderen, bliver også brugt til at skrive ferieminder ned. Sammen med min kalender har jeg en lille notesbog med til at skrive tanker og idéer ned samt mit penalhus, hvor jeg har mine tre vigtigste skriveredskaber, en fineliner, en trykblyant og en træblyant. Der er desuden masser plads til mine solbriller, læbepomade og andre små ting som jeg altid har med mig.
Michelle

Jeg rejser ingen steder uden min Travel Journal. Den er perfekt som planlægningsredskab med pakkeliste og rejsekalender, og så elsker jeg, at jeg undervejs kan udfylde og gemme mine rejseminder. Jeg dekorerer både med klistermærker og farver. Her er farvede fineliners klart mine go-to’s, da de kan bruges til alt. Alle mine småting, som sakse, togbilletter, pas, høretelefoner osv. gemmer jeg i en transparent taske, så jeg hurtigt kan finde, hvad jeg har brug for.

Til toppen