GRATIS DOWNLOAD! Få en printklar pakkeliste


Min sommerferie begynder nu, og som du måske har gættet, så er jeg meget glad for lister. Især pakkelister! Jeg laver pakkelister, selv hvis jeg skal på en dagstur.

Jeg har lavet en pakkeliste, som du frit kan downloade og printe - måske kan det hjælpe dig til et køligere overblik på din rejse. Pakkelisten er (næsten) blank og minder om den, som findes i vores Travel Journal. Så kan du nemlig skrive det ned, der passer til lige præcis din ferie!

Personligt sikrer jeg mig altid, at jeg aldrig løber tør for underholdning. Det her er noget, jeg pakker, når jeg tager afsted på ferie - eller bare en lille weekendstur. Jeg har altid en utility taske med de mest nødvendige journaling produkter. Saks, lim, tape, en fineliner og farver. En lineal, blyant, viskelæder og sidst og ikke mindst: min dagbog selvfølgelig.

Hvad pakker du?DOWNLOAD PAKKELISTEN HERTil toppen